azam's FotoPage

By: mohd noor azam md tahir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Nov-2013 13:36 Email | Share | | Bookmark
LAngkawi Trip 2013 day 3

Nasib Baik settle semua tempat nak melawat
Hari nie berkemas2 awal nak balik dah
tapi sebelum tue singgah sat dataran Lang
saja nak tengok apa la yg best nya dataran nie

hehe

dalam pukul 11.30 kami pun berangkat balik ler ke tanah besow...

Bye bye Langkawi

5 Tahun lagi la kami mai balik


Tuesday, 5-Nov-2013 13:51 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Trip 2013 Day 2

Wah.. bestnya hari nie

Banyak aktiviti kami nak melawat hari nie

1) Island Hopping - naik boat laju sambil menikmati ayaq laut semboq kemuka ..
memang best baq hang


Monday, 4-Nov-2013 13:53 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Trip 2013 Day 1


Hoorey...
Akhirnya sampai juga kami berbualan madu kat Langkawi nie setelah mengidam 4 tahun nak mai sini...


Tuesday, 22-Oct-2013 13:42 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Silam

Hurm
Dah 3 tahun x update fotopages nie...
dulu dulu fotopages nie la web paling popular
untuk upload gambaq n share ...
sekarang ?

2014 insyaallah fotopages nie akan dijadikan medium
untuk share moment2 menarik dan bersejarah
nantikan


Sunday, 2-May-2010 12:07 Email | Share | | Bookmark
Ladang Anggur Tasik Beris

 
 
 
View all 8 photos...
Kelamarin sempena menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang pertama...

kami melawat Ladang Anggur yang terletak di Sik Kedah...

Enjoy!!!!!!



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net